“La força”, de Raimon Palet, fotografia guanyadora del concurs de Sant Pau

Divendres, 18 de març de 2016 a les 00:00
La imatge, protagonitzada per un estellador a la Festa Major, ha estat escollida com la millor entre la cinquantena presentades

La imatge guanyadora del “7è concurs fotogràfic Sant Pau 2016” ja s’ha fet pública: és La força, de l’autor Raimon Palet Caralt.  Així ho ha decidit el jurat del concurs, format per Miquel Roig i Georgina Tugas, que l’ha escollit com la fotografia més representativa de la Festa Major d’hivern de Torrelles.

La imatge està protagonitzada per un estellador participant al concurs i reflecteix, també, l’interès que genera aquesta activitat amb el públic fent fotografies a l’altra banda. La força ha estat escollida d’entre les 46 fotografies que es van presentar al concurs, d’una desena d’autors diferents. 

Raimon Palet s’endurà el premi de 200€ en material cultural o producció artística pròpia. Aquest és el setè any que l’Ajuntament de Torrelles convoca el concurs, que se suma a d’altres com el concurs de cartells per a la Festa de la cirera o el de narració curta, als quals encara es pot participar. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12

Imatges