CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament recorda les precaucions per minimitzar el risc d’incendi forestal

L’Ajuntament recorda les precaucions per minimitzar el risc d’incendi forestal

08/08/2016

Està prohibit encendre qualsevol foc i abocar escombraries o restes vegetals i industrials

Torrelles és un municipi amb un ampli terreny forestal, fet que porta que en les darreres setmanes el perill d’incendi sigui alt. De manera preventiva, l’Ajuntament ja fa mesos que duu a terme tasques de neteja i desbrossament de les zones verdes al nucli urbà, Cesalpina i Can Güell, amb l’ajuda del braç desbrossador de l’ADF i el tractor municipal, complementaris a les tasques de l’empresa concessionària. A més, s’han delimitat les franges perimetrals de baixa combustibilitat a Can Guey i Can Güell, i el ramat d’ovelles s’ha ocupat de fer-ho a Cesalpina.

Tot i així, la ciutadania és corresponsable d’evitar els incendis, i per això es recorda que està prohibit fer foc del 15 de març al 15 d’octubre. No es poden cremar restes de poda ni els marges pròxims a zones forestals, ni abocar escombraries o restes vegetals i industrials. Tampoc es poden tirar coets o focs d’artifici i el foc només es pot encendre en barbacoes d’obra i amb mataguspires.

A més, els propietaris de parcel·les les han de mantenir netes de vegetació i aclarir el sotabosc. En les parcel·les no edificades o de construcció posterior al 2013, la densitat d’arbrat ha de ser de 15 peus per 1.000 metres quadrats. Les construïdes abans d’aquest any poden tenir arbres en 30 peus / 1.000 m2, i les que limiten amb franges de baixa combustibilitat, 1 peu / 100 m2.

Arxivat a: General
Prevenció d'incendis
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 12:26h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona