CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > La deixalleria mòbil modifica els horaris i les parades

La deixalleria mòbil modifica els horaris i les parades

03/01/2017

S’estableixen dues noves parades al Raval Roig i l’escola Can Coll per donar un millor servei

A partir del mes de gener, la deixalleria mòbil s’adapta a les necessitats dels usuaris i modifica les seves parades i els seus horaris per arribar a més ciutadans i millorar el servei. S’han afegit dues parades noves: una al Raval Roig, a l’alçada de la plaça Catalunya, on hi farà parada a primera hora del matí (de 9 a 10h) i una altra davant l’escola Can Coll i l’escola bressol El Serralet, on s’hi estarà de 12 a 14h. Aquestes noves parades, més visibles, substituiran les anteriors de Cesalpina, Can Guey i Can Güell ja que estaven infrautilitzades, amb menys d’un usuari per hora.

La deixalleria mòbil circularà cada dilluns al matí, també pel Raval Torrelletes (de 10:10 a 10:50h) i el Raval Mas (d’11 a 11:50h) per recollir els objectes o materials que necessiten ser tractats de manera especial i no poden anar a la brossa inorgànica. En general s’hi pot dur productes de neteja i pintures, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, tèxtil i sabates, radiografies, material informàtic, olis o càpsules de cafè.

Arxivat a: General
Deixalleria mòbil
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona