CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > L’ADF tanca la campanya d’estiu amb 77 actuacions de prevenció d’incendis

L’ADF tanca la campanya d’estiu amb 77 actuacions de prevenció d’incendis

19/10/2017

Aquest estiu no hi ha hagut cap foc i l’agrupació ha col·laborat amb poblacions veïnes en tasques de neteja i retirada d’arbres

Entre el 15 de juny i el 15 de setembre, coincidint amb la campanya d’estiu, s’intensifica el treball de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Torrelles. No és, però, fins al 15 d’octubre quan es dóna per tancada la temporada i s’aixeca la prohibició total de fer foc al bosc i el seu entorn, considerant que les condicions meteorològiques minimitzen el risc que es produeixi un incendi forestal.

En el que portem d’any, l’ADF de Torrelles ha fet fins a 77 actuacions. Al municipi no s’ha originat cap foc però hi hagut altres tasques com la retirada d’arbres caiguts per qüestions climatològiques, la neteja de les basses de Can Carcana i Can Valent, i la seva participació en els dispositius especials de vigilància per dates senyalades, com Sant Joan, els correfocs dels Diables o el concurs d’estelladors de Sant Pau.

Els voluntaris de l’ADF de Torrelles han col·laborat també en l’extinció d’incendis a les zones properes, com els que s’han produït a Molins de Rei, Sant Vicenç i Gavà, on s’han produït els focs que han afectat més hectàrees.

La delegació de Torrelles forma part de l’ADF del Puig Vicenç, que engloba els municipis de Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi, Vallirana, Cervelló, Begues, la Palma de Cervelló i Torrelles. Actualment està formada per 15 membres que són voluntaris però compten amb la formació necessària per a actuar a l’espai natural. Les persones interessades en formar-ne part cal que es posin en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o de les xarxes socials.

Arxivat a: General
ADF Torrelles
ADF Torrelles
ADF Torrelles
ADF Torrelles
ADF Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona