Un dinar de germanor tanca la Setmana de la Gent Gran

Divendres, 27 d'octubre de 2017 a les 00:00
Els torrellencs i torrellenques han gaudit d’activitats diverses com un taller de cistelleria, una caminada per l’entorn i una visita al mercat de Santa Caterina

L’edició d’aquest any de la Setmana de la Gent Gran ha tingut una molt bona acollida per part de la ciutadania. Els torrellencs i torrellenques que hi han participat s’han mostrat molt satisfets amb les activitats programades que pretenien donar una nova visió dels mercats i vincular l’hàbit de fer la compra amb conceptes com el de vida sana, passejar o gaudir dels petits plaers.

La Setmana es va iniciar amb una taula rodona que va anar a càrrec d’alguns comerciants del poble que van explicar als assistents com viuen la seva professió. Dimarts es va fer una sortida al mercat de Santa Caterina de Barcelona i es va realitzar una visita guiada a l’exposició del Born. Dimecres va ser el torn d’una xerrada-taller que va permetre als avis i àvies aprendre o perfeccionar la tècnica de fer cistells. L’activitat va anar a càrrec de Josep Pla.

Dijous es va programar una caminada per l’entorn de Torrelles, emmarcada en la celebració de la XIX Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat. Com en anteriors edicions, la passejada va finalitzar amb un berenar al parc de Can Sostres. L’acte de cloenda de la Setmana de la Gent Gran va ser el dinar de germanor que es va oferir a l’Ateneu Torrellenc i que va finalitzar amb un espectacle musical del que van poder gaudir tots els assistents.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14