CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per al Mercat d’intercanvi i segona mà

Obertes les inscripcions per al Mercat d’intercanvi i segona mà

31/10/2017

Els particulars i entitats que hi vulguin posar una parada tenen temps per demanar-ho fins al 8 de novembre

En el marc de la Festa Major de Sant Martí, i coincidint amb la Setmana europea de prevenció de residus, el proper dissabte dia 11 de novembre se celebrarà una nova edició del Mercat d’intercanvi i segona mà. Aquest es farà a l’Espai de Medi Ambient, a la plaça de l’Ajuntament, de 10.30 a 14 hores. Es tracta d’una iniciativa que pretén afavorir comportaments sostenibles i un consum responsable, potenciant la segona vida dels productes, fomentant la cultura de l’intercanvi i evitant així la generació de residus.

La participació és oberta tota la ciutadania que pot posar una parada de manera individual o en representació d’una entitat o associació. Les persones interessades tenen temps per formalitzar la inscripció fins al proper 8 de novembre o fins que s’exhaureixin les places, que són limitades i es donaran per ordre d’arribada. La inscripció és gratuïta i es pot fer presencialment a l’Ajuntament o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Mercat d’intercanvi i segona mà està promogut per l’Ajuntament de Torrelles amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. L’Associació de Dones Pla de les Bruixes organitza la fira d'intercanvi, que pretén allargar la vida dels productes. 

Arxivat a: General
Mercat d'intercanvi i segona mà

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona