CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Dissabte tarda-nit s’anul·len les activitats de la Festa Major

Dissabte tarda-nit s’anul·len les activitats de la Festa Major

08/11/2017

Les entitats organitzadores s’adhereixen a la gran manifestació per la llibertat convocada per l’ANC i Òmnium a la ciutat de Barcelona

L’Ajuntament de Torrelles ha decidit suspendre els actes de Festa Major programats per dissabte a la tarda i al vespre. Les entitats organitzadores ja han anunciat que s’adhereixen a la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural que preveu celebrar el dia 11 de novembre una gran Diada Nacional per la Llibertat.

A les 17 hores està prevista una manifestació pels carrers de la ciutat de Barcelona per donar suport a les institucions catalanes i demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, així com del vicepresident i consellers cessats pel govern de l’Estat.

La resta d’activitats del programa se celebraran amb normalitat. 

Programació d’actes de la Festa Major

Del 10 al 13 de novembre Torrelles viurà la seva Festa Major i, tot i la suspensió d’alguns actes, hi haurà un gran nombre de propostes per a tota la família.

Divendres no faltarà la 4a edició del Correquintos i discoteca a la platea de l’Ateneu Torrellenc. El mercat de segona mà i la fira d’intercanvi, la cercavila, l’eucaristia en honor a Sant Martí de Tours, patró del municipi, la ballada de sardanes i el vermut són només algunes de les activitats previstes per dissabte al matí.

Diumenge els torrellencs i torrellenques podran participar en el taller d’estelladors i assistir a una jornada castellera amb la presència dels Encantats de Begues, els Picapolls de la Gavarresa i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Dilluns, festiu local, hi haurà també animació infantil a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. Podeu consultar tota la programació en el document adjunt. 

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona