Els torrellencs i torrellenques viuen la Festa Major de Sant Martí

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 00:00
Més de 300 persones van gaudir del taller d’estelladors i la jornada castellera que es van celebrar diumenge al matí

Torrelles ha viscut una Festa Major de Sant Martí marcada per la situació política catalana i més concretament per la manifestació convocada a Barcelona i que va suposar l’anul·lació dels actes previstos per dissabte a la tarda i al vespre. Tot i així, els torrellencs i torrellenques han viscut la Festa Major amb la mateixa il·lusió de tots els anys i han participat de forma activa en les diverses propostes programades.

Una de les primeres activitats va ser el Correbars, que va comptar amb la participació d’una vuitantena de persones. Dissabte al matí, els veïns i veïnes del municipi van poder gaudir de propostes diverses a l’Espai del Medi Ambient, pujar al rocòdrom i veure l’exposició de fotografies, vehicles i eines de treball de l’Associació de Defensa Forestal (ADF). L’Ateneu va acollir també un taller familiar de dansa per a nens i nenes de 0 a 3 anys que va tenir una molt bona acollida.

Diumenge, la jornada castellera i el taller d’estelladors van ser tot un èxit. Més de 300 persones es van apropar a la plaça de l’Església per seguir les actuacions de les colles convidades. A la tarda, una trentena de nens i joves es van inscriure en la final del torneig d’slot a Can Pinyons. Gairebé a la mateixa hora, una cinquantena de persones assistien a la representació de l’obra L’Auca del senyor Esteve, a càrrec de la companyia Quatre per Quatre.

Les activitats de la Festa Major de Sant Martí es van tancar dilluns a la tarda amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia Tanaka Teatre que va omplir l’Ateneu de gom a gom.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14