CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 440 famílies es beneficien de bonificacions en la taxa d’escombraries

Més de 440 famílies es beneficien de bonificacions en la taxa d’escombraries

29/11/2017

S’han aplicat descomptes a aquelles que fan compostatge casolà i a les que utilitzen de forma habitual la deixalleria

L’Ajuntament de Torrelles mantindrà les bonificacions actuals en la taxa d’escombraries per a l’exercici 2018. Un total de 444 famílies se n’han beneficiat durant aquest any per motius diversos que passen per fer ús de la deixalleria o per fer compostatge casolà. A aquestes, cal afegir les bonificacions socials que es donen per no tenir uns ingressos mensuals superiors a una vegada i mitja el sala mínim interprofessional, i per ser família nombrosa. En aquests casos, s’obté un descompte d’un 20 % en el rebut. Finalment, també es beneficien d’un 20 % de bonificació en la taxa d’escombraries aquelles famílies que per raons de llunyania han d’acollir-se a la recollida en àrea d’aportació d’ús exclusiu. 

En concret, han estat 137 les famílies que s’han beneficiat d’un 30 % de descompte en el rebut per haver autogestionat la brossa orgànica. El percentatge ha estat del 10 % per als 236 habitatges que han fet un ús habitual de la deixalleria municipal. En aquests casos, calia haver realitzat un mínim de 12 entrades a l’equipament en el darrer any en, com a mínim, 6 mesos diferents. Així, doncs, l’Ajuntament ha bonificat un total de 7.600 euros per bons comportaments ambientals. 

Els usuaris de la deixalleria municipal també compten amb una bonificació en la taxa metropolitana de tractament de residus (TMTR) que s’abona a través del rebut de l’aigua.

Arxivat a: General
Deixalleria
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/11/2020 a les 10:17h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona