CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot sol·licitar paradeta a la Festa de la Cirera 2018

Ja es pot sol·licitar paradeta a la Festa de la Cirera 2018

27/02/2018

El període va començar el passat 21 de febrer i s’allargarà fins a l’1 de maig, un mes abans que se celebri la tradicional fira

El primer cap de setmana de juny, arriba a Torrelles una nova edició de la tradicional Festa de la Cirera i l’Ajuntament ja ha posat a disposició dels veïns i les veïnes els requisits per sol·licitar gratuïtament paradeta a la fira. Els dies i els horaris de l’esdeveniment seran el dissabte 2 de juny, de 10 del matí a 8 del vespre, i el diumenge 3 de juny, de 10 del matí a 3 de la tarda.  

Un cop tancat el període de presentació de sol·licituds el pròxim 1 de maig, la selecció es farà seguint els següents criteris, ordenats segons la seva importància: la participació en l’edició anterior, la proximitat geogràfica de l’origen del producte, l’ordre d’arribada de les sol·licituds i, finalment, l’ambientació de la parada seguint uns paràmetres que transmetin artesania i rusticitat, així com que tinguin com a protagonista la cirera. Per tal de formalitzar la sol·licitud, els artesans i els comerciants interessats a participar en la fira poden trobar tots els requisits i la documentació necessària al web municipal.  

Així mateix, aquells comerços, negocis o empreses que es vulguin publicitar al programa oficial de la Festa de la Cirera 2018 tenen temps fins al pròxim 30 de març per a contractar-ho. Per fer-ho, han de posar-se en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i enviar la documentació necessària degudament complimentada i amb les taxes pagades.

Arxivat a: General
Festa de la Cirera 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/03/2021 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona