CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’ADF de Torrelles treballa per preservar l’entorn i prevenir incendis

L’ADF de Torrelles treballa per preservar l’entorn i prevenir incendis

03/04/2018

L’equip de voluntaris ha netejat els voltants de la barraca de pastor de la pista de Begues i ha inspeccionat les Coves de Can Riera

El passat cap de setmana, l’equip de voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Torrelles va participar en diverses accions per tal de preservar el medi ambient i prevenir possibles incendis forestals al municipi. La primera intervenció va ser la neteja dels voltants de la barraca de pastor situada a la vora de la pista de Begues. La zona es trobava plena de bardisses i de males herbes, i l’equip de voluntaris les van retirar totes per tal de conservar i mantenir en bon estat l’espai. 

Així mateix i a petició de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, l’ADF de Torrelles va acompanyar al Cos d’Agents Rurals en una inspecció a les Coves de Can Riera. L’objectiu de la visita va ser valorar el possible excés de freqüentació humana i estudiar millores de control per tal que aquest medi natural tan sensible no es vegi perjudicat. De la mateixa manera, el passat cap de setmana, l'ADF també va retirar un parell d'arbres caiguts pel fort vent a Can Balasch i Can Güell, i va ajudar la Policia Local a trobar una veïna desorientada a la muntanya.

Arxivat a: General
ADF Torrelles
ADF Torrelles
ADF Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2021 a les 12:55h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona