Lliurament dels premis del concurs Abril Literari

Dimecres, 25 d'abril de 2018 a les 00:00
En la 18a edició del certamen, s’han presentat un total de 44 escrits de gran qualitat literària i sobre temàtiques molt diverses i originals

El passat divendres 20 d’abril, l’Ajuntament de Torrelles va fer entrega dels premis a les persones guanyadores del 18è concurs de narració curta Abril literari. En total, 44 escrits de gran qualitat i originalitat es van presentar al concurs. El jurat del certamen va estar format per Sílvia Morillo, mestra a l’Escola Can Coll; Patrícia Martínez, mestra a l’Escola Sant Martí; Joana Garcia, gran lectora; Andrés Marquez, gran lector, i Ignasi Llorente, escriptor i comunicador.

La categoria A ha quedat deserta, ja que no es va presentar cap escrit a concurs. Pel que fa a la modalitat B, la premiada ha estat Ona Perera Fernández amb el relat ‘L’Aula Màgica’. Dins la categoria C, la guanyadora ha estat Martina Roig amb el text ‘El viatge d’en Capell Blau’, així com Laia Martín amb l’escrit ‘Un viatge per no oblidar’, que ha rebut l’accèssit de la modalitat.  

Respecte a la categoria D, la premiada ha estat Mariona Luque, autora del relat ‘Tot el que et diria si no ens tornéssim a veure’. Pel que fa a la modalitat E, Oriol Solà Prat s’ha endut el primer premi amb l’escrit ‘La Generositat en persona’. Finalment, a la categoria F, Ramon González Reverter s’ha fet amb el guardó pel relat ‘Ves per on!’

Les persones vencedores de les modalitats B i C s’han emportat un lot de llibres i les guanyadores de les categories D, E i F han obtingut un lot de llibres i un xec valorat en 90 euros. Tots els relats guanyadors es poden consultar als documents adjunts.    

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15