CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Quatre nous plans d’ocupació a Torrelles

Quatre nous plans d’ocupació a Torrelles

07/05/2018

El període per presentar les sol·licituds comença el dilluns 7 de maig i finalitzarà dues setmanes després, el divendres 18 de maig

La Junta de Govern Local ha aprovat recentment 4 nous plans d’ocupació al municipi. Els nous plans compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona, a través del ‘Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018’, i estan especialment adreçats a persones en situació d’atur. Tots ells contemplen la contractació d’una persona per projecte.

Així doncs, les quatre noves vacants al municipi són: 1 auxiliar de la llar, 1 auxiliar administratiu per a l’Àrea de Medi Ambient, 1 operari de manteniment d’instal·lacions esportives i 1 operari de jardineria. Els contractes començaran el dilluns 11 de juny de 2018, a excepció del de l'operari de jardineria que s'iniciarà el 4 de juny de 2018, i s’allargaran fins al 31 de desembre de 2018. Pel que fa a les jornades laborals, les de l’auxiliar de la llar i l’auxiliar administratiu seran de 37,5 hores respectivament, distribuïdes de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i una tarda a la setmana. També l’operari de manteniment tindrà una jornada de 37,5 hores setmanals, però distribuïdes de dilluns a dijous a la tarda, els divendres al matí i els diumenges tot el dia. Per últim, l’operari de jardineria també tindrà una jornada de 37,5 hores a la setmana, repartides de dilluns a divendres de 7.30 a 15 hores. Tots quatre llocs de feina seran remunerats amb un sou de 1.220 euros bruts mensuals.

El període per presentar les sol·licituds comença el dilluns 7 de maig i finalitzarà dues setmanes després, el divendres 18 de maig. Cal entregar tota la documentació requerida en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Torrelles, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres. Per conèixer tots els requisits i especificacions, consultar els documents adjunts.

Arxivat a: General
Ocupació a Torrelles

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona