CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el període per recollir els nous cubells i la targeta identificativa

Comença el període per recollir els nous cubells i la targeta identificativa

14/06/2018

Des del 16 de juny fins al 26 de juny, es poden aconseguir els dos cubells i la targeta identificativa al Casal de Joves, situat al carrer Enric Teira

Durant el mes de juny, es posaran en funcionament les novetats previstes en el sistema de recollida de residus Porta a Porta del municipi. Des del dissabte 16 de juny fins al dimarts 26 de juny, els veïns i les veïnes podran recollir els dos nous cubells amb xip incorporat i la targeta identificativa al nou Casal de Joves, situat al carrer Enric Teira, sobre la piscina municipal. L’horari d’obertura previst serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a dissabte, excepte el dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, que l’espai només obrirà al matí.

A partir del dilluns 25 de juny, serà imprescindible disposar dels dos nous cubells per a treure la brossa orgànica i inorgànica, ja que només es recolliran les escombraries dipositades seguint les noves indicacions. L’objectiu de tots aquests canvis és aconseguir arribar al 65% de recollida selectiva.

A més dels nous materials per a la recollida de residus, es tancarà el punt d’emergència actual i s’obrirà un de nou, al costat del nou local de la Policia, al carrer Dolça de Provença, on només es podrà accedir amb la targeta identificativa. Per tal de controlar correctament l'accés al nou punt d'emergència i a la Deixalleria, el consistori vol crear una base de dades actualitzada. Per això, demana als veïns i les veïnes que facilitin les seves dades personals, portant un rebut de l'aigua, quan s'apropin a la Deixalleria.

Arxivat a: General
Nous cubells Porta a Porta
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona