CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia el servei de recollida dels nous cubells amb més personal i més recursos

S’amplia el servei de recollida dels nous cubells amb més personal i més recursos

19/06/2018

S’ha habilitat un segon punt d’atenció a la ciutadania al nou Casal de Joves per evitar les cues dels darrers dies

Des del passat dissabte 16 de juny i fins al dimarts 26 de juny, els veïns i les veïnes poden aconseguir els dos nous cubells de recollida selectiva al nou Casal de Joves, situat al carrer Enric Teira, sobre la piscina municipal. L’horari d’obertura del punt de recollida és d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a dissabte, excepte el dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, que l’espai només obrirà al matí.

Davant les cues que s’han produït en els darrers dies, l’Ajuntament ha decidit habilitar, en el mateix equipament, un segon punt d’atenció a la ciutadania amb més personal i més recursos que permeten alleugerir aquest tràmit necessari per poder realitzar de forma correcta la separació dels residus.

Recordem que a partir de dilluns 25 de juny, serà imprescindible disposar dels dos nous cubells per a treure la brossa orgànica i inorgànica, ja que només es recolliran les escombraries dipositades seguint les noves indicacions. L’objectiu de tots aquests canvis és aconseguir arribar al 65% de recollida selectiva.

A més dels nous materials per a la recollida de residus, es tancarà el punt d’emergència actual i s’obrirà un de nou, al costat del nou local de la Policia, al carrer Dolça de Provença, on només es podrà accedir amb la targeta identificativa. 

Arxivat a: General
Nous cubells Porta a Porta
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona