Més de 150 nens i nenes gaudeixen de les Olimpíades Saludables

Dijous, 19 de juliol de 2018 a les 00:00
El divendres 13 de juliol, es va organitzar una divertida jornada per treballar amb els infants al voltant de la salut i dels bons hàbits alimentaris

El passat divendres 13 de juliol, al CEM de Can Coll es va viure la darrera edició de les Olimpíades Saludables. En total, 160 nens i nenes amb edats entre els 3 i els 14 anys es van sumar a les proves, jocs i enigmes programats al voltant de la salut i dels bons hàbits alimentaris. El programa d’activitats va ser molt variat. Els infants van aprendre a fer brotxetes de fruites i a preparar gelats amb sucs naturals. També es van divertir amb una festa de l’escuma i una classe de zumba, així com amb els jocs cooperatius, les curses de relleus i el circuit d’habilitats.

Però, sense dubte, l’activitat estrella de les Olimpíades Saludables d’enguany va ser el taller amb gossos huskies, que van robar tota l’atenció dels més menuts.

Un cop finalitzada la jornada, es van entregar a tots els infants participants cantimplores amb el missatge “La hidratació és molt important i a l’estiu encara més. Beu abans de tenir set” per tal de conscienciar de la importància d’hidratar-se bé.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16