CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles de Llobregat obté uns bons resultats en recollida selectiva

Torrelles de Llobregat obté uns bons resultats en recollida selectiva

29/08/2018

Segons l’Agència de Residus de Catalunya, Torrelles de Llobregat és el segon municipi de l’AMB amb millors dades en gestió de residus i recollida selectiva

Les darreres dades de l’Agència de Residus de Catalunya, que fan referència a l’any 2017, mostren uns grans resultats pel que fa a la recollida selectiva a Torrelles de Llobregat. El poble va arribar al 61,58% de recollida selectiva durant l’any passat, posicionant-se com el segon municipi de l’AMB amb millors dades obtingudes. Tiana, que també fa recollida Porta a Porta, és el municipi que lidera la llista de pobles amb millors resultats en recollida selectiva a l’AMB, amb el 79,66%. No obstant això, hi ha altres municipis catalans com Celrà amb el 85% de recollida selectiva o Sant Antoni de Vilamajor amb el 80,14% que porten la capdavantera i que també aposten pel sistema de recollida de residus Porta a Porta.

A tot Catalunya, però, es va recollir selectivament prop del 40% dels residus municipals. Les xifres publicades per l’Agència de Residus de Catalunya determinen un increment del 7% interanual durant el 2017, el més alt dels últims cinc anys, que s’associa a una major consciència ciutadana, l’augment de les campanyes de sensibilització i la implantació de sistemes de gestió de residus més eficients als municipis, com la recollida Porta a Porta o el pagament per generació.

A més, segons les darreres dades municipals, al juliol, la recollida de residus orgànics a Torrelles de Llobregat ha augmentat gairebé 10 tones en un mes, situant-se en les 36,04 tones recollides, mentre que al juny van ser 27,46 tones. Pel que fa a la recollida de residus inorgànics, aquesta ha disminuït, situant-se en les 68,32 tones recollides, mentre que el mes anterior van ser 94,06 tones. Tot això, després de la introducció dels nous cubells amb xip i de la darrera campanya de sensibilització del sistema de recollida de residus Porta a Porta.

Des del consistori, es vol seguir treballant en aquesta línia, per continuar aconseguint grans resultats en gestió de residus i recollida selectiva any rere any. Així mateix, es vol felicitar als veïns i les veïnes, als comerços i als establiments de Torrelles per les bones dades obtingudes durant el darrer mes de juliol, que mostren la implicació i la col·laboració de tots i totes.

Arxivat a: General
Cubells
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona