Torrelles participa en el 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 00:00
A la trobada, es van articular diferents comissions de treball que van permetre aprofundir en diversos aspectes al voltant del moviment feminista

El divendres 26 d’octubre i dissabte 27 d’octubre, la primera tinent d’alcalde i regidora de Governació, Serveis Socials i Gent Gran, Isabel Martínez, i una membre de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes van formar part del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, que es va celebrar al municipi de Castelldefels.

Les dues representants torrellenques van participar en les comissions de Violències Masclistes i Economia Feminista, on van poder treballar a partir dels estudis fets prèviament a diferents municipis presents en el congrés feminista.

La trobada també va comptar amb grups de treball al voltant de l’esport femení, la presència de les dones als mitjans de comunicació, les dones i la tecnologia, i la transversalitat de gènere a les polítiques públiques.

El 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat va exhaurir les places disponibles i va aconseguir una alta participació en les diferents comissions. Les participants van estat molt actives i les intervencions van fer palesa la força del moviment feminista al Baix Llobregat. A la trobada, van coincidir històriques lluitadores feministes amb joves activistes, creant així sinergies i potenciant la col·laboració entre generacions.

El congrés va cloure amb una actuació musical de la cantautora Rosa Zaragoza, qui va interpretar, entre altres temes, la seva punyent cançó ‘A la luz de la risa de las mujeres’.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges