Torrelles se suma a la tercera edició de la campanya ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’

Dimecres, 14 de novembre de 2018 a les 00:00
Enguany, tots els actes, activitats i tallers reflexionaran al voltant del Dret a l’Aigua i les persones refugiades

El passat dissabte 10 de novembre, es va inaugurar la tercera edició del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ impulsat pel Servei de Cooperació Internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i en col·laboració amb deu municipis metropolitans, entre ells, Torrelles de Llobregat. La Palma de Cervelló va acollir l’acte inaugural, que va comptar amb una taula rodona amb la participació de la Maria Peix, cap del Servei de Cooperació de l’AMB, la Nour Alchikch, siriana amb càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, i diferents representants dels deu municipis.

Aquest any, el programa girarà al voltant del Dret a l’Aigua i les persones refugiades, i tancarà un cicle de tres anys dedicat a les persones nouvingudes. Enguany, la campanya prendrà com a punt de partida dos projectes d’aigua potable impulsats pel Servei de Cooperació Internacional de l’AMB a la ciutat de Kobani, al Kurdistan sirià, i a un camp de persones refugiades al Líban.

Així doncs, Torrelles participarà en aquesta nova edició, que té previstes sorprenents activitats entre les quals destaca un divertit concurs a les xarxes. A més, hi haurà nous tallers d’arts plàstiques, música, comunicació audiovisual i expressió corporal.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Enllaços

Imatges