CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Nou pla d’ocupació per contractar dos integradors socials

Nou pla d’ocupació per contractar dos integradors socials

27/11/2018

El consistori ha convocat un nou pla que contempla la contractació de dues persones durant un any i amb una jornada laboral de 20 hores setmanals

L’Ajuntament de Torrelles ha aprovat recentment el projecte anomenat ‘Espai socioeducatiu a Can Pinyons’ que contempla la creació de dos nous llocs de treball. El programa, que és finançat en part per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, preveu la contractació de dues integradores socials durant un any i amb una jornada laboral de 20 hores setmanals de dilluns a dissabte. El començament del contracte està previst pel pròxim dilluns 17 de desembre.

Les principals tasques seran acompanyar al jovent en la realització en el seu itinerari formatiu, promocionar l’adquisició d’hàbits saludables, potenciar el treball en equip i la comunicació interpersonal, i fomentar un vincle entre les professionals referents i el jovent. També es treballaran les competències personals en grups petits (promoció de l’autonomia i desenvolupament personal) i s’oferirà un espai d’oci juvenil.

Les persones interessades han d’estar en situació d’atur en el moment de presentar la sol·licitud i com a mínim en els tres mesos anteriors, excepcionalment es podran presentar persones que hagin treballat algun dia esporàdic. Així mateix, han de tenir el títol de CFGS Integració Social o el Grau en Educació Social i estar en possessió del Certificat de nivell de suficiència de Llengua Catalana C1.

Fins al dimecres 5 de desembre, es podran presentar les candidatures en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres. També es podran presentar electrònicament mitjançant l’apartat Instància Genèrica a www.torrelles.cat.

Arxivat a: General
Ocupació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/03/2021 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona