En marxa una nova campanya de recollida de joguines

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00
L’Ajuntament torna a col·laborar amb Creu Roja per garantir que cap infant es quedi sense regal en la nit més màgica de l’any

Un any més, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i la Creu Roja sumen esforços per impulsar al municipi una nova campanya de recollida de joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. La iniciativa ‘Els seus drets en joc’ vol sensibilitzar a la ciutadania al voltant del valor educatiu del joc i de la seva importància en el desenvolupament personal dels infants. 

Des d’avui, dia 10 de desembre, i fins al proper dia 5 de gener, ambdòs inclosos, la ciutadania pot participar en aquesta campanya fent les seves aportacions. Els únics requisits són que les joguines siguin noves, no bèl·liques i no sexistes. S’han habilitat uns punts de recollida a l’Ateneu Torrellenc, a la biblioteca municipal i a l’edifici de l’Ajuntament. 

Aquest any també es poden fer donacions a través d’SMS o del número de compte de Creu Roja ES96 0049 5210 4522 1647 7430, posant com a concepte DONACIÓ JOGUINES i el nom del municipi. 

Per a més informació, es pot consultar el web oficial de la campanya www.lajoguinaeducativa.org.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28