41 establiments torrellencs se sumen a la campanya ‘Comprar a Torrelles té premi’

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 00:00
L’Ajuntament de Torrelles i l’Agrupació de Comerciants impulsen una nova campanya per dinamitzar el comerç local al municipi

Un any més, l’Ajuntament de Torrelles i l’Agrupació de Comerciants han posat en marxa una nova campanya per dinamitzar el comerç local i intentar que els torrellencs i les torrellenques facin les seves compres de Nadal al poble. Un total de 41 establiments comercials del municipi s’han sumat a la iniciativa ‘Comprar a Torrelles té premi’, que sortejarà 40 vals de regal valorats en 50 euros cadascun.

Les persones que vulguin participar han de fer una compra a Torrelles entre el dilluns 10 de desembre i el divendres 4 de gener, així com emplenar correctament la butlleta que faciliten les botigues col·laboradores. Entre totes les butlletes, s’escolliran 20 persones guanyadores que aconseguiran cadascuna dos vals de regal.

El dissabte 5 de gener, a les 18.30 hores, just abans del començament de la Cavalcada de Reis, es farà el sorteig de manera pública a la Plaça de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges