CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > La Nit de Reis, els carrers de Torrelles s’ompliran de desitjos i somriures

La Nit de Reis, els carrers de Torrelles s’ompliran de desitjos i somriures

02/01/2019

Un any més, el recorregut començarà a l’avinguda Dolça de Provença i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament, on Ses Majestats d’Orient es dirigiran a la ciutadania

El pròxim dissabte 5 de gener, Torrelles de Llobregat viurà una de les nits més emocionants de tot l’any. Seguint la tradició, la Cavalcada de Reis recorrerà els principals carrers del municipi. L’itinerari començarà a l’avinguda Dolça de Provença, seguirà per l’avinguda de Pau Casals, la Pujada de Can Roig, el carrer Major i arribarà a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, la comitiva reial continuarà pels carrers Raval Padró, Rafael Casanova, el carrer Major i el de Joan XXIII fins a la plaça Catalunya. Per últim, emprendrà el carrer Martí Mas, Joan Maragall, tornarà al carrer Major i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

De la mateixa manera, a les 18.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament, es farà la tradicional lectura del conte ‘El fanalet de Torrelles’, perquè els nens i les nenes s’entretinguin mentre esperen l’arribada de Ses Majestats d’Orient. També es vendrà xocolata desfeta i fanalets.

Així doncs, un cop finalitzin el recorregut, els tres Reis Mags s’aproparan a la plaça de l’Ajuntament, on s’adreçaran als més menuts del poble per felicitar-los les festes i donar-los uns quants consells per facilitar la tasca reial aquella nit.

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona