CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Arrenquen els nous tallers d’hivern del Punt Òmnia de Torrelles

Arrenquen els nous tallers d’hivern del Punt Òmnia de Torrelles

08/01/2019

Les persones interessades poden inscriure’s a partir d’avui, dimarts 8 de gener, i fins al divendres 11 de gener

El 2019 arriba amb noves formacions al Punt Òmnia de Torrelles. Des del pròxim dilluns 14 de gener i fins al dimarts 12 de març, els torrellencs i les torrellenques podran cursar quatre nous tallers de manera gratuïta i continuar així aprofundint en l’ús de les noves tecnologies de la comunicació.

Els nous cursos són ‘Club de feina’, una activitat per treballar el Currículum Vitae i aprendre noves eines per a la recerca de feina; ‘Taller de dispositius mòbils’, on descobrir com treure tot el rendiment possible a les aplicacions mòbils com Whatsapp, còpies de seguretat o retoc bàsic de fotografies; ‘Espai Maker’, un taller per iniciar-se en la fabricació digital mitjançant les noves metodologies digitals, com el disseny 3D, i, per últim, ‘Iniciació Ordinadors’, ideal per endinsar-se en la navegació, l’ús del correu electrònic o la gestió de les xarxes socials.

Les inscripcions arrenquen avui, dimarts 8 de gener, i s’allargaran fins al divendres 11 de gener. Les persones interessades poden apropar-se al Punt Òmnia, que es troba al primer pis de l’edifici del Parc de Can Sostres, o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Nous tallers d’hivern al Punt Òmnia de Torrelles
Nous tallers d’hivern al Punt Òmnia de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona