CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > 30 alcaldes i alcaldesses es reuneixen amb el secretari d’Estat de Política Territorial

30 alcaldes i alcaldesses es reuneixen amb el secretari d’Estat de Política Territorial

11/01/2019

L’alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, va participar en la trobada que es va organitzar a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Ahir, dijous 10 de gener, una trentena d’alcaldes i alcaldesses de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre ells, l’alcalde de Torrelles de Llobregat Ferran Puig, es van reunir amb el secretari d’Estat de Política Territorial del govern de l’Estat, Ignacio Sánchez Amor. El secretari d’Estat va visitar la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on va conèixer de primera mà els projectes que impulsa la institució des que es va crear l’any 2011 i els seus plans de futur. Per la seva banda, Sánchez Amor va mostrar el seu suport a l’entitat i va traslladar la confiança del Govern en aquest tipus d’institucions.

De la mateixa manera, durant la trobada, el secretari d’Estat de Política Territorial va conversar amb els alcaldes i les alcaldesses metropolitanes sobre els projectes legislatius que actualment tenen incidència en les polítiques municipals i la gestió local. Concretament, va exposar les modificacions legislatives previstes a la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local, que permetran recuperar els nivells d’autonomia local que tenien els consistoris abans que s’implantessin mesures restrictives durant la crisi econòmica.

Arxivat a: General
Trobada amb el secretari d’Estat de Política Territorial
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona