Nova campanya per censar gratuïtament els animals de companyia

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 00:00
Durant els mesos de febrer i març, els veïns i les veïnes podran censar les seves mascotes de manera gratuïta al Registre Municipal

A partir del pròxim divendres 1 de febrer i fins al 31 de març, els torrellencs i les torrellenques tenen l’oportunitat de registrar gratuïtament els seus animals de companyia al Registre Municipal. L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat impulsa així una nova campanya per fomentar la tinença responsable al municipi.

El consistori torrellenc recorda també que censar als animals de companyia al Registre Municipal és obligatori, ja que permet identificar i portar un millor control de les mascotes del municipi, i afegeix que no complir la normativa pot comportar greus sancions, com multes de 100 euros.

De la mateixa manera, es recorda que els animals de companyia han de portar obligatòriament un microxip i que les persones propietàries han d’informar a l’Ajuntament sobre qualsevol situació que faci variar les dades registrades de l’animal, com el canvi de domicili o la pèrdua o la mort de la mascota.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges