CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Joves i famílies se sumen a la pintada col·lectiva a l’Escola Bressol

Joves i famílies se sumen a la pintada col·lectiva a l’Escola Bressol

30/01/2019

El pròxim dissabte 2 de febrer, es torna a convocar a la ciutadania per fer els últims retocs al gran mural sobre els Drets Humans de l’Escola Bressol El Serralet

Un dels murs exteriors de l’Escola Bressol El Serralet llueix des del passat divendres 25 de gener una gran frase: ‘Obrim l’aixeta dels drets’. Aquestes punyents paraules formen part d’una gran pintada col·lectiva i participativa sobre els Drets Humans que va sorgir en el marc de la Festa Major de Sant Pau i de la tercera edició del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ i que ha estat impulsada per les Regidories de Solidaritat i Cooperació i Joventut de l'Ajuntament.

Així doncs, el passat divendres 25 de gener, a les 10 hores, va començar l’activitat amb els artistes de l'entitat Artistlove dibuixant la silueta del dibuix a la paret blanca escollida, que prèviament havia preparat l’alumnat de 1r i 4t d’ESO de l’Institut. A poc a poc, van anar arribant joves i famílies que van voler participar en la gran pintada col·lectiva. Una desena de persones es van sumar així a l’activitat, a més del personal tècnic municipal, diferents membres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els artistes professionals. De manera conjunta, es va donar forma al gran mural amb esprais de diferents colors i pintura acrílica. Abans de començar, els artistes van ensenyar com s’utilitzaven els materials i quina era la tècnica a seguir.

L’activitat es va allargar fins a les 15.30 hores aproximadament, però no va ser possible finalitzar el mural. Per aquest motiu, es torna a fer una crida als torrellencs i les torrellenques perquè tornin a apropar-se a l’Escola Bressol el pròxim dissabte 2 de febrer, d’11 a 13 hores, i participin en els últims retocs de la gran pintada.

Arxivat a: General
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/08/2020 a les 10:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona