CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament convoca un pla d’ocupació per contractar un operari de manteniment

L’Ajuntament convoca un pla d’ocupació per contractar un operari de manteniment

04/02/2019

La persona seleccionada treballarà 37,5 hores setmanals i s’especialitzarà en el manteniment de jardineria i equipaments

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha presentat recentment un nou pla d’ocupació amb l’objectiu de contractar a un operari de manteniment de jardineria i equipaments. El contracte estableix una jornada completa de 37,5 hores setmanals distribuïdes de dimarts a dissabte. De dimarts a dijous, l’horari serà de 7.30 a 15 hores, els divendres, de 17 a 21.30 hores i els dissabtes, de 9 a 14 hores i de 16 a 21.30 hores. La durada del contracte serà de 12 mesos i la data d’incorporació prevista és el dimarts 19 de febrer.

La persona seleccionada rebrà 1.423,33 euros/bruts al mes amb la prorrata de les pagues extres inclosa i tindrà com a tasques centrals: realitzar el manteniment de voreres, parcs i jardins, parterres i zones verdes; detectar i comunicar anomalies en els elements dels espais públics; tenir cura dels paviments, i netejar, pintar i fer petites reparacions a les instal·lacions.

Les persones interessades han d’haver fet els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa, així com estar en situació d’atur en el moment de presentació de la sol·licitud. Les candidatures es podran presentar en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14.00 hores, de dilluns a divendres. També es podran presentar electrònicament mitjançant Instància Genèrica.

L’últim dia per presentar la instància i tota la documentació és el divendres 8 de febrer.

Arxivat a: General
Ocupació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona