El Punt Ã’mnia es trasllada al carrer Sant Pau

Dimarts, 19 de març de 2019 a les 00:00
La nova ubicació millorarà el servei d’alfabetització digital i de foment de les noves tecnologies

La setmana passada, el Punt Òmnia de Torrelles es va instal·lar al número 2 del carrer Sant Pau. El nou emplaçament ha estat habilitat i remodelat prèviament per tal d’acollir el servei municipal que treballa per apropar les noves tecnologies, la programació i la robòtica als veïns i les veïnes, especialment als infants i al jovent.

En el nou espai, el servei disposa d’eines més modernes i d’una millor il·luminació de les sales. A més, la nova ubicació està situada a peu de carrer i en una zona de pas freqüent, fet que dona més accessibilitat i visibilitat al servei d’alfabetització digital. El canvi vol millorar el futur del servei municipal, que podrà desenvolupar els seus tallers trimestrals i les seves jornades en unes instal·lacions més adaptades per a la dinamització d’activitats tecnològiques.

A principis del mes de juliol, van començar les obres de remodelació del local del carrer Sant Pau i el passat febrer, es va traslladar a l’espai l’Arxiu Municipal, que també compta ara amb unes instal·lacions més adaptades a les seves necessitats. Gràcies a la nova ubicació, ha estat possible conservar en un mateix espai tots els documents que es trobaven repartits entre les instal·lacions de l’Ajuntament i l’Arxiu Comarcal de Sant Feliu de Llobregat. A més, el nou local inclou una sala de consulta perquè la ciutadania pugui estudiar-hi els recursos disponibles.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges