Torrelles coordina una nova passejada saludable per a la gent gran

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 00:00
El municipi ha acollit la quarta caminada del cicle impulsat per la Diputació de Barcelona

Ahir, dimecres 10 d’abril, més d’un centenar de persones van participar en la quarta passejada per entorns naturals del cicle organitzat per la Diputació de Barcelona. Torrelles de Llobregat va ser el municipi encarregat de coordinar una caminada que va recórrer destacats indrets del poble.

La passejada, tota per senders i pistes forestals, va començar a les 9 hores a l’aparcament del parc de maquetes Catalunya en Miniatura, on abans d’iniciar la ruta es va donar la benvinguda a les persones participants i es va esmorzar. Tot seguit, es va donar el tret de sortida al recorregut d’unes tres hores de durada que va passar per Can Coll, la Masia de Can Mas, les Penyes de Can Riera, les runes de la Masia de Can Valent i Can Roig. La caminada va finalitzar, de nou, a les instal·lacions del parc Catalunya en Miniatura, on es va dinar.

Un cop més, les persones participants van valorar positivament el recorregut programat pels voltants del poble. Enguany, Torrelles ha compartit grup amb els municipis de Centelles, Pineda de Mar i La Llagosta.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16