CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > La piscina dona el tret de sortida a l’estiu

La piscina dona el tret de sortida a l’estiu

14/06/2019

El pròxim diumenge 23 de juny arrencarà la nova temporada a la piscina municipal de Can Coll, que s’allargarà fins al diumenge 8 de setembre

La nova temporada de la piscina municipal de Can Coll arribarà de la mà de la revetlla de Sant Joan i de la Flama del Canigó. El pròxim diumenge 23 de juny s’inaugurarà oficialment l’estiu a les instal·lacions de l'equipament municipal, on la ciutadania podrà gaudir de jocs, activitats i remullades durant els pròxims mesos i fins al 8 de setembre.

La piscina municipal obrirà de dilluns a diumenge, d’11.30 a 19.30 hores. Pel que fa als preus, l’entrada general diària tindrà un cost de 6 euros i els caps de setmana i els dies festius, el tiquet pujarà a 8 euros, amb un descompte del 50% per a les persones residents al poble. No obstant això, els infants menors de sis anys i les persones majors de 65 anys podran accedir gratuïtament a les instal·lacions tots els dies de la setmana.

De la mateixa manera, hi haurà la possibilitat de comprar un abonament per 60 euros al mes, que també comptarà amb un descompte del 50% per a les persones residents al municipi. A l'abonament del mes de juliol, s'inclourà la setmana de juny i a l'abonament del mes d’agost, la setmana de setembre. Per aconseguir-ho, cal apropar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament. En canvi, l'entrada general s'haurà de comprar a les instal·lacions de la piscina, concretament al bar 'El Xiri'.

Arxivat a: General
Piscina municipal de Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona