Es constitueix el nou Ajuntament de Torrelles

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00
El dissabte 15 de juny es va donar el tret de sortida a la legislatura 2019-2023 amb la investidura d’Ignasi Llorente com a nou alcalde del municipi

El passat dissabte 15 de juny es va constituir el nou Ajuntament de Torrelles de Llobregat amb la presa de possessió dels regidors i les regidores escollits a les Eleccions Municipals del passat diumenge 26 de maig. L’acte va ser un dels darrers que va comptar amb el secretari-interventor Albert Díaz, que es jubilarà d’aquí a pocs dies després de 30 anys al servei del consistori torrellenc.

Ignasi Llorente de CATtorrelles, que encapçalava la llista més votada a les darreres eleccions, va ser proclamat alcalde en obtenir set vots, cinc de l’agrupació d’electors que representa i dos de Junts x Torrelles. El capdellista republicà Josep Manel Rafí, en canvi, va rebre sis vots, quatre dels regidors d’ERC i dos del PSC.

Ferran Puig, que ha estat l’alcalde del municipi durant les dues darreres legislatures, va posar els pins de l’Ajuntament als regidors i les regidores que s’estrenaven i a continuació, va passar simbòlicament la vara d’alcalde a Ignasi Llorente, qui abans de cloure l’acte va voler reivindicar un govern centrat en la defensa del model actual de poble i en la lluita contra l’emergència climàtica.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16