CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre gratuïtament la piscina municipal

S’obre gratuïtament la piscina municipal

27/06/2019

Per tal de fer front a l’onada de calor, el consistori ha decidit obrir sense cap cost la piscina municipal de Can Coll, sempre respectant l’aforament de les instal·lacions

Des d’avui, dijous 27 de juny, i fins al diumenge 30 de juny, els torrellencs i les torrellenques podran gaudir sense cap cost de la piscina municipal de Can Coll. L’Ajuntament de Torrelles ha decidit obrir de manera gratuïta l’equipament municipal per tal de fer front a aquests dies de calor intensa derivats de la primera onada de calor de l’estiu que està afectant a tot Catalunya. Així doncs, les persones empadronades al municipi que ho desitgin podran capbussar-se i remullar-se a la piscina municipal, sempre fins a completar l’aforament de les instal·lacions.

El consistori recomana a la ciutadania beure molta aigua, fer àpats lleugers i recórrer a algun tipus de climatització quan faci més calor. També aconsella evitar el sol directe al carrer portant una gorra o un barret i caminant per l’ombra i reduir l’activitat física a les hores del migdia. Així mateix, recorda que cal tenir especial cura dels infants, la gent gran i les persones malaltes fent que beguin aigua de manera freqüent i evitant que surtin al carrer durant les hores de més sol. De la mateixa manera, cal hidratar a les mascotes i no treure-les a passejar en els moments de més calor.

En cas de patir algun dels símptomes del cop de calor com esgotament, febre, mal de cap o nàusees, es recomana visitar el Centre d’Atenció Primària o trucar al 061.

Arxivat a: General
Piscina Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona