El Punt Òmnia acomiada una reeixida primera edició del Tecnoestiu

Divendres, 19 de juliol de 2019 a les 00:00
Una dotzena d’infants del municipi d’entre 10 i 14 anys han format part dels tallers de robòtica, programació i creació digital en 3D

Durant les dues primeres setmanes de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles ha impulsat per primer cop el projecte Tecnoestiu. Dirigit per la dinamitzadora de l’espai, Lidia Santiago, dotze nens i nenes, amb edats entre els 10 i els 14 anys, han participat en la iniciativa que ha comptat amb tallers de robòtica, programació, realitat virtual i augmentada i creació digital en 3D.

Dins del Tecnoestiu, la Lidia Santiago també ha proposat als infants pensar i realitzar de manera autònoma un projecte propi al voltant de les noves tecnologies. Els nens i les nenes han desenvolupat treballs molt interessants com mini videojocs, aplicacions mòbils per a l’estructuració de l’estudi a l’aula, un cotxe teledirigit per portar amb control remot, un projecte de regulació del reg d’una planta, petits monstres mòbils i gadgets en 3D d’ús diari, entre altres.

Des del primer moment, les famílies torrellenques es van bolcar amb la iniciativa, exhaurint les preinscripcions en menys d’una hora. Un cop finalitzada la primera edició del Tecnoestiu, l’equip del Punt Òmnia també valora molt positivament l’experiència i per aquest motiu, el servei municipal preveu organitzar noves convocatòries.

Així mateix, el pròxim dimarts 23 de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles participarà en la nova edició del Moonhack, una activitat internacional que busca batre el rècord mundial d’infants d’arreu del món programant a l’hora. La proposta es realitzarà conjuntament amb el jovent del Punt Òmnia de Sant Coloma de Cervelló. Des del servei municipal, s’anima als torrellencs i les torrellenques a formar part del repte.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17