Torrelles se suma al repte internacional ‘Moonhack’

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 00:00
En total, vuit infants han format part de l’activitat que buscava batre el rècord mundial de nens i nenes programant a l’hora

El passat dimarts 23 de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles i el de Santa Coloma de Cervelló es van coordinar per participar conjuntament en la nova edició del Moonhack. Quatre infants de Torrelles i quatre de Santa Coloma es van sumar a l’esdeveniment, que va començar amb curiositats i anècdotes sobre les missions de l’Apollo a la Lluna, amb motiu del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la lluna, i amb un divertit qüestionari virtual sobre el tema.

Tot seguit, els infants van programar amb Scratch un mini joc de conducció d’un Buggy per la superfície lunar. En acabar, els menuts van rebre un certificat internacional de participació en el repte Moonhack 2019 i un petit obsequi imprès en 3D.

Demà, divendres 26 de juliol, acabarà el període de participació en la nova edició del Moonhack. Un cop fet el recompte, es descobrirà si s’ha batut el rècord mundial de nens i nenes d'arreu del món programant a l’hora.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:17

Imatges