CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca un nou curs de l’Espai Nadó

Arrenca un nou curs de l’Espai Nadó

12/09/2019

El dilluns 16 de setembre començaran les noves sessions de l’Espai Nadó, on les famílies podran compartir il·lusions i experiències al voltant de la maternitat i la paternitat

A partir del pròxim dilluns 16 de setembre, l’Escola Bressol El Serralet acollirà un nou curs del servei municipal de l’Espai Nadó. Tots els dilluns, d’11 a 13 hores, les famílies disposaran d’un espai on poder parlar de les emocions, les il·lusions, les inquietuds, les expectatives o les pors que es viuen amb l’arribada d’un fill o d'una filla. La quota mensual serà de 20 euros i el curs estarà conduït per la terapeuta gestalt i mare Imma Reig, tot i que també comptarà amb les intervencions de professionals externs relacionats amb el món de la salut i de l’educació.

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat torna a organitzar aquestes sessions, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, per a ajudar a les famílies a entendre les característiques i les necessitats dels infants i alhora aprendre a gaudir del seu desenvolupament.

Les persones que vulguin rebre més informació o formalitzar la seva inscripció han d’adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, o trucar al telèfon 93 689 00 00 (ext. 300).

Arxivat a: General
Espai Nadó

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 207 kB)
    Full informatiu sobre el servei municipal de l’Espai Nadó
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona