CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa el Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles

Es posa en marxa el Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles

20/09/2019

El servei municipal es va presentar el dimecres 18 de setembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Torrelles ha creat un nou servei municipal d’acompanyament educatiu en matèria de prevenció de les addiccions per a adolescents, joves i les seves famílies. El Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles (SADIP) suposa la posada en marxa del circuit comunitari de detecció i actuació en cas de consum de drogues del municipi, previst en el Pla d’actuació en matèria de prevenció de les addiccions. El SADIP també ofereix assessorament a professionals que necessitin informació o consell sobre l'àmbit i alhora aborda l’abús de les pantalles.

De manera quinzenal, el servei presta assistència en horari flexible per tal d’adaptar-se a les necessitats de les persones usuàries. L’objectiu és convertir situacions derivades del consum de drogues i el mal ús de les noves tecnologies en oportunitats educatives i afavorir un canvi de comportament més favorable a la salut de la persona usuària.

Es pot accedir al nou servei municipal per iniciativa pròpia o derivat a través de la xarxa d’agents implicats en el projecte.

El passat dimecres 18 de setembre, més d’una vintena de professionals que treballen amb adolescents i joves del municipi van participar en l’acte de presentació del servei. L’acte es va organitzar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torrelles i va comptar amb la presència de persones vinculades a les àrees de Salut, Educació, Serveis Socials, Joventut, Cultura, Esports i Seguretat.

Arxivat a: General
SADIP
Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles
Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona