CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per participar en el 5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Inscripcions obertes per participar en el 5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

17/10/2019

El dissabte 9 de novembre, es celebrarà una nova trobada per potenciar la reutilització dels productes i evitar la generació de nous residus

Dins de l’Espai de Medi Ambient, que s’organitza en el marc de la Festa Major de Sant Martí, el pròxim dissabte 9 de novembre, el consistori torrellenc coordinarà una nova edició del Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà a la Plaça de l’Ajuntament. Amb la col·laboració de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes i l’Agència de Residus de Catalunya, la iniciativa arriba a la seva cinquena edició amb l’objectiu d’afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la reducció de residus, la reutilització i el reciclatge.

L’horari d’obertura del mercat serà de 10.30 hores a 14 hores. Les persones interessades es poden inscriure a través d’un formulari en línia o emplenant el formulari adjunt i enviant-lo a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les inscripcions, que són gratuïtes i es faran per rigorós ordre d’arribada, quedaran tancades el 8 de novembre o quan s’acabin les places.

L’únic requisit per participar-hi és que no es podran intercanviar o vendre productes perillosos o nocius per a la salut de les persones, per al medi ambient o per a la qualitat o la neteja dels espais públics. En aquest sentit, no es podran vendre productes alimentaris, animals o saldos. A més, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants les taules i cadires necessàries.

Es poden consultar les bases completes de participació en el document adjunt.

Arxivat a: General
5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà
Cartell del 5è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Arxius adjunts

  • Formulari (PDF, 291 kB)
    Formulari d'inscripció
  • Bases (PDF, 276 kB)
    Bases de participació
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 10:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona