CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca un pla d’ocupació per contractar dos operaris mediambientals

Es convoca un pla d’ocupació per contractar dos operaris mediambientals

05/11/2019

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins al pròxim divendres 15 de novembre

L’Ajuntament ha aprovat un nou pla d’ocupació per contractar dos operaris mediambientals. El projecte, que s’emmarca en la 2a edició del Programa Complementari de Millora de l’Ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona, preveu la contractació de dues persones durant un any amb una jornada de 37,5 hores/setmanals, de dilluns a divendres, de 7.30 a 15 hores. La data d’incorporació prevista és el pròxim dilluns 25 de novembre.

Les principals tasques seran transportar elements compostadors, cubells o similars; desbrossar zones verdes, equipaments i punts de la franja de protecció perimetral en urbanitzacions i trama urbana; arranjar, conservar i mantenir espais públics, parcs i jardins, i realitzar actuacions de millora a la via pública i edificis municipals.

Els dos requisits per participar en la convocatòria són haver complert els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa i estar en situació d’atur i inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, amb demanda vigent.

Les candidatures es poden presentar fins al pròxim divendres 15 de novembre. La presentació d’instàncies l’ha de fer la persona interessada al Registre del Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. També es poden presentar electrònicament mitjançant Instància Genèrica a www.torrelles.cat.

Per a més informació, es poden consultar els documents adjunts.

Arxivat a: General
Ocupació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 08/07/2020 a les 13:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona