CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament presenta una nova convocatòria de beques municipals de menjador

L’Ajuntament presenta una nova convocatòria de beques municipals de menjador

04/12/2019

Les famílies interessades podran sol·licitar els ajuts des d’avui, dimecres 4 de desembre, i fins al pròxim divendres 13 de desembre

L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria de beques de menjador pel curs 2019-2020 per a les escoles d’infantil i primària del municipi. Els ajuts són complementaris a les beques de menjador que ofereix el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

De fet, les famílies que podran beneficiar-se de les noves beques municipals de menjador han d’haver sol·licitat prèviament els ajuts del Consell Comarcal del Baix Llobregat o han de ser alumnes de nova matriculació. De manera excepcional, es podran beneficiar les famílies que, tot i no haver sol·licitat amb anterioritat la beca del Consell Comarcal del Baix Llobregat, des dels Serveis Socials es valori mitjançant un informe social la necessitat dels infants d’assistir al menjador escolar i hi hagi un pla d’intervenció actiu amb la família.

El termini per presentar les sol·licituds comença avui, dimecres 4 de desembre, i finalitzarà el divendres 13 de desembre. Les famílies interessades han d’adreçar-se al Servei d’Atenció a la Ciutadania o als Serveis Socials, en horari d’atenció al públic.

Arxivat a: General
Infant

Arxius adjunts

  • Sol·licitud (PDF, 57 kB)
    Sol·licitud de la convocatòria de beques municipals de menjador pel curs 2019-2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/04/2020 a les 12:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona