Es presenta la programació del segon trimestre del Casal Jove El Club

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 00:00
Durant el mes de març, es coordinaran diferents propostes per reivindicar les dones i els seus drets

El Casal Jove El Club ha publicat el seu programa d’activitats per als pròxims tres mesos. Aquest trimestre, destaquen especialment les propostes vinculades a la Festa Major de Sant Pau i al Dia de la Dona. Així doncs, al gener, el casal impulsarà tallers d’arts marcials, de fotografia artística i de cuina japonesa i acollirà la interessant exposició ‘Sota Pressió’ de PDS sobre la necessitat de pertànyer a un grup i la presa de decisions durant l’adolescència. Amb motiu de la Festa Major de Sant Pau, l’equipament municipal organitzarà un taller i un concert de rap, una sessió de discoteca i un divertit joc d’escapisme.

Al febrer, el casal dinamitzarà la mostra interactiva ‘Tabú: tu tries que t’hi jugues’ de l’ICD per posar consciència a les conductes i prevenir les violències sexuals, habilitarà un aparcabicicletes i donarà color a les parets de l’espai. Al març, les dones seran les grans protagonistes. En el marc del 8 de Març, Dia de la Dona, hi haurà dos cinefòrums i un taller de serigrafia feminista i LGTB+ a càrrec de l’artista torrellenca Cinta Tort Zinteta. També, s’impartiran tallers de reciclatge de roba, de cuina i de sexualitat.

Així mateix, el dijous 19 de març, a les 17 hores, s’impartirà un taller de scooter al Skatepark per aprendre de la mà d’un professional coses noves i millorar la tècnica.

A més de programar activitats per a tots els gustos, l’equipament municipal acull serveis d’informació i assessorament acadèmic, laboral i sobre mobilitat internacional. També, el segon dimarts de cada mes, a les 18 hores, s’organitza una assemblea per tractar entre tots i totes temes d’interès pel jovent.

Per a més informació, es pot consultar la programació completa al document adjunt. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure a joventut@torrelles.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25