CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre un procés participatiu per elaborar una nova ordenança de civisme

S’obre un procés participatiu per elaborar una nova ordenança de civisme

21/01/2020

Els torrellencs i les torrellenques podran presentar les seves propostes fins al divendres 28 de febrer

L’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per redactar conjuntament amb la ciutadania una nova ordenança que ajudi a millorar la convivència i la cohesió social al municipi. Recentment, s’ha publicat un esborrany de la nova ordenança de civisme al web municipal i fins al pròxim divendres 28 de febrer, els veïns i les veïnes podran presentar les seves al·legacions o suggeriments. A continuació, una comissió avaluarà totes les propostes rebudes i elaborarà el nou document que s’enviarà als grups municipals perquè puguin valorar-la abans de la seva aprovació pel Ple.

Per a fer arribar les al·legacions o suggeriments, la ciutadania ha de presentar una instància genèrica al Registre General de l’Ajuntament de Torrelles o a través de la seu electrònica. Tot seguit, s’enviarà una resposta individualitzada indicant si la proposta ha estat o no estimada i els motius de la decisió.

Arxivat a: General
Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2020 a les 13:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona