Unes 180 persones gaudeixen de la caminada saludable pel municipi

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00
La ruta va passar per diferents espais torrellencs com Can Mas, les Penyes de Can Riera, l’Ajuntament i Catalunya en Miniatura

En el marc del cicle de passejades saludables per a la gent gran que impulsa la Diputació de Barcelona amb el suport de diversos ajuntaments catalans, el passat dimarts 11 de febrer, Torrelles de Llobregat va rebre la visita de veïns i veïnes de Badia del Vallès, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos. En total, prop de 180 persones van participar en una singular ruta pel territori, entre elles, l’alcalde d’Olèrdola i l’alcaldessa de Santa Margarida i Els Monjos.

La caminada, especialment pensada per a persones a partir dels 55 anys, va ser d’uns 10 quilòmetres i va començar, a les 9 hores, a Catalunya en Miniatura. Tot seguit, es va passejar pel poble, Can Mas, les Penyes de Can Riera i l’Ajuntament. L’itinerari va finalitzar novament a Catalunya en Miniatura, on es va dinar gràcies al restaurant La Lloca, que va cedir gratuïtament la seva sala de banquets i va proporcionar aigua a totes les persones participants. Així mateix, Catalunya en Miniatura va permetre l’accés al parc gratuïtament perquè les persones visitants poguessin gaudir-lo i la casa de colònies Can Mas també va col·laborar amb la passejada.

El cicle continuarà el dijous 5 de març amb la tercera ruta a Olèrdola i finalment, Santa Margarida i Els Monjos coordinarà la quarta caminada el dimecres 1 d’abril.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25

Imatges