CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca el tradicional concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2020

Es convoca el tradicional concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2020

17/03/2020

Les persones interessades podran presentar la seva proposta, que ha de contenir una representació gràfica de les cireres, fins al divendres 17 d’abril

Tenint molt presents els moments excepcionals que vivim i sent conscients de la situació actual, l’Ajuntament de Torrelles continua amb el seu dia a dia. En aquest sentit, ha posat en marxa el concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2020. Un any més, el consistori promou la participació ciutadana per anunciar i donar a conèixer la celebració torrellenca més popular. Tothom qui vulgui pot participar-hi, ja que és un concurs sense límit d’edat i de residència, tot i que cada persona només podrà presentar una obra al certamen.

Les bases estableixen que el cartell ha d’incloure obligatòriament una representació gràfica de les cireres, així com el nom de la celebració ‘40a Festa de la Cirera’, el lloc ‘Torrelles de Llobregat’ i les dates ‘6 i 7 de juny de 2020’. L’obra també ha de reservar un espai per afegir el logotip de l’Ajuntament de Torrelles i dels patrocinadors, que seran incorporats posteriorment.

Les propostes presentades han de ser originals i inèdites, en format DIN-A 3 i en posició vertical. A més, al dors del cartell, ha de constar el títol de l’obra. Així mateix, han de ser muntades en un suport rígid, per facilitar-ne el trasllat i l’exposició. 

El cartell guanyador s’emportarà un premi de 300 euros. Per a participar-hi, cal apropar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Torrelles, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 hores,  amb tota la documentació requerida i els cartells originals. La data límit per presentar les propostes serà el pròxim divendres 17 d’abril, a les 14 hores.

Si a causa de l’emergència sanitària no fos possible entregar presencialment el material abans del 17 d’abril, s’habilitaran alternatives i, fins i tot, es podria allargar el termini. Les decisions es prendran en funció de com evolucioni la situació.

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Festa de la Cirera 2019

Arxius adjunts

  • Cartell (PDF, 182 kB)
    Cartell del concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2020
  • Bases (PDF, 167 kB)
    Bases del concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona