Arrenca la iniciativa solidària ‘Mascareta Amiga’

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 00:00
Una quinzena de dones torrellenques han confeccionat mascaretes d’ús no sanitari, que es distribuiran gratuïtament als comerços locals

Gràcies a la implicació dels torrellencs i les torrellenques, s’ha pogut posar en marxa el projecte ‘Mascareta Amiga’. Una quinzena de dones del municipi s’han ofert a confeccionar mascaretes d’ús no sanitari. Amb el suport de l’Ajuntament i l’assessorament de l’equip mèdic de Torrelles, s’han fet amb roba de cotó cedida per persones que també han volgut col·laborar.

Inicialment, una voluntària va preparar els kits i tot seguit, amb el suport de Protecció Civil, es van portar directament a les llars de les dones col·laboradores.

Cada setmana, es deixaran mascaretes als diferents comerços del municipi, perquè qui les necessiti les pugui agafar. A més, demà, dijous 2 d’abril, a la tarda, una infermera voluntària visitarà els establiments amb l’objectiu d’explicar les mesures preventives i les recomanacions d’ús.

S’aconsella rentar-les cada dia amb aigua, sabó i lleixiu. També, a la butxaca que hi ha a la part superior, es pot posar algun element com ara paper de cuina, una tovalloleta humida o seca o una compresa, perquè ajudi a fer més barrera. Pots trobar les instruccions i els patrons per fer-les a casa als documents adjunts.

Des de l’Ajuntament, es continua fent un recull de persones que vulguin col·laborar voluntàriament en cas de necessitat. Per a participar-hi, cal enviar un correu a voluntariatcovid19@torrelles.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26