CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > El Fons Català de Cooperació presenta la campanya ‘Món Local Covid-19’

El Fons Català de Cooperació presenta la campanya ‘Món Local Covid-19’

14/05/2020

Torrelles dona suport a la iniciativa que se centra a impulsar projectes i programes que es veuen en perill a causa de l’emergència sanitària

El passat dimarts 12 de maig, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament va engegar una campanya centrada en l’emergència sanitària i els seus efectes. La regidora de Cooperació Internacional i Solidaritat de l’Ajuntament, Maria Vidal, va assistir a la presentació virtual.

Durant la sessió inaugural de la campanya ‘Món Local Covid-19’, diferents responsables d’àrea i de les oficines tècniques que treballen des del territori van explicar com s’està vivint la situació d’afectació de la pandèmia i quin impacte està tenint en els projectes i programes de cooperació, refugi i acció humanitària. Especialment, es va abordar la situació a Managua, Nicaragua, i a Oussouye, Senegal.

Actualment, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que compta amb el suport d’una quarantena de consistoris catalans, entre ells, l’Ajuntament de Torrelles, posa el focus en donar suport als projectes que es veuen en perill amb motiu de la crisi sanitària i als programes que mitiguen els efectes de la pandèmia a les zones més vulnerables, ja que el virus ha traspassat fronteres i no afecta a tots per igual.

Arxivat a: General, Coronavirus
Campanya ‘Món Local Covid-19’
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona