CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’ús de mascareta serà obligatori a la via pública i a espais tancats d’ús públic

L’ús de mascareta serà obligatori a la via pública i a espais tancats d’ús públic

20/05/2020

Demà entra en vigor l’ordre i estarà vigent fins a la fi de l’Estat d’Alarma declarat

A partir de demà, dijous 21 de maig, l’ús de mascaretes per part de la població serà obligatori, preferentment les higièniques i les quirúrgiques que cobreixin nas i boca, quedant exclosos els infants menors de sis anys. Concretament, serà obligatòria a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat interpersonal de com a mínim dos metres.

No serà obligatori l’ús de mascareta per a les persones que presentin algun tipus de dificultat respiratòria que pugui veure’s agreujada, com persones que els hi resulti contraindicat per motius de salut degudament justificats, o que per la seva situació de discapacitat o dependència presentin alteracions de conducta que facin inviable el seu ús. Tampoc serà obligatòria pel desenvolupament d’activitats en les quals, per la seva naturalesa, resulti incompatible, com és el cas de l'esport, menjar i beure.

Arxivat a: General, Coronavirus
Mascaretes
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 09:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona