Torrelles participa en el repte internacional de programació simultània Moonhack 2020

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00
El Punt Òmnia coordinarà l’activitat virtual que tindrà com a protagonista la Terra i convida a infants i joves del municipi a sumar-se a la iniciativa

Demà, dijous 28 de maig, els Punts Òmnia de Torrelles i de Santa Coloma de Cervelló formaran part de la jornada mundial Moonhack 2020. Per tercer any consecutiu, s’intentarà batre un nou rècord aconseguint el màxim nombre d’infants i joves d'arreu del món programant alhora. 

Enguany i a causa de l’emergència sanitària, la trobada es farà de forma virtual i la temàtica central serà la Terra. En concret, s’impulsaran jocs de programació per buscar solucions a l’estalvi d’aigua, la regeneració de matolls i la sostenibilitat a casa.

Així mateix, al Baix Llobregat, es treballarà especialment l’escletxa digital de gènere i es fomentarà la visibilització i la participació de les nenes i les noies en activitats relacionades amb les noves tecnologies.

Els infants i joves del municipi, d’entre 8 i 12 anys, que vulguin participar-hi han d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a torrelles@xarxaomnia.gencat.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26