CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Els dilluns i dimecres, el Centre d’Atenció Primària reprèn l’atenció presencial

Els dilluns i dimecres, el Centre d’Atenció Primària reprèn l’atenció presencial

11/06/2020

A partir del dilluns 15 de juny, el consultori torrellenc tornarà a atendre presencialment amb cita programada els dilluns i dimecres al matí

El Servei Català de Salut ha establert nous canvis a l’atenció sanitària al municipi. A partir del pròxim dilluns 15 de juny, el Centre d’Atenció Primària de Torrelles tornarà a oferir atenció presencial. Aquesta, però, haurà de ser programada prèviament pels professionals. El nou horari d’atenció serà els dilluns i dimecres, de 8 a 14 hores.

L’atenció als pacients amb sospita de covid-19 i la resta d’activitat no programada es realitzarà al CAP Vila Vella de Sant Vicenç dels Horts. Pel que fa a l’atenció pediàtrica, continuarà al CAP El Serral de Sant Vicenç dels Horts. Així mateix, durant l’agost, l’activitat presencial es farà al CAP Vila Vella de Sant Vicenç dels Horts.

Per tal de facilitar la tasca administrativa del CAP de Torrelles, les trucades s'hauran de fer al CAP Vila Vella (93 672 45 69). Cal recordar que només es podrà anar amb cita prèvia i que es donarà prioritat a la gent gran del municipi. 

Per tant, qualsevol persona de Torrelles que necessiti ser atès cal que es posi en contacte directament amb el CAP Vila Vella o faci la consulta en línia a través de ‘La Meva Salut’. La intenció és que la ciutadania parli amb el seu professional per a comentar-li el motiu de la visita abans d’anar-hi presencialment. El professional sanitari serà el que decidirà si cal que el pacient s'apropi al centre o no.

Arxivat a: General, Coronavirus
Centre d'Atenció Primària de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona