Programació, robòtica, videojocs i molta diversió al Tecnoestiu 2020

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00
Del 6 al 24 de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles ha dissenyat un casal d’estiu amb tallers gratuïts en línia per a infants i joves a partir dels 10 anys

Durant les pròximes tres setmanes de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles organitzarà la segona edició del seu popular casal d’estiu. Les activitats seran gratuïtes, es faran en format virtual a través d’una plataforma educativa i hi haurà sessions de seguiment per videoconferència. Hi poden participar infants i joves a partir dels 10 anys.

Cada setmana, els tallers se centraran en una temàtica:

  • Del 6 al 10 de juliol: Robòtica i electrònica de components amb Microbit i Arduino.
  • Del 13 al 17 de juliol: Desenvolupament de videojocs arcade amb Makecode.
  • Del 20 al 24 de juliol: Desenvolupament d’apps per a mòbils amb App Inventor.

El Tecnoestiu 2020 es farà els dilluns i els dimecres, de 10 a 12 hores, i els divendres, de 10 a 11 hores. Els dos primers dies de la setmana, infants i joves podran estructurar l’aprenentatge al seu ritme i desenvolupar l’activitat en línia a través de la plataforma educativa. Els divendres, es farà una sessió per videoconferència per resoldre dubtes i mostrar els treballs realitzats amb la dinamitzadora de l’espai, Lidia Santiago.

Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia. La data límit per fer-ho és el pròxim divendres 3 de juliol.

Per a més informació, es pot contactar amb torrelles@xarxaomnia.gencat.cat o enviar un missatge per Whatsapp al telèfon 644205162.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26